Oportunidad de Negocio Herbalife
Inicio - herbalife-catalunya Perspectiva del Negocio Cambie su Vida con Herbalife Ventajas de Herbalife Cómo Iniciar en Herbalife

Historia de Herbalife Compromiso Ético de los Distribuidores Herbalife Preguntas Frecuentes Sobre Herbalife


Història de HERBALIFE

 Durant més de 27 anys, la Història de Herbalife ha reflectit un èxit personal extraordinari. Des de la missió original del nostre fundador fins a les fites aconseguides pels nostres Distribuïdors que han canviat vides, acompanyi'ns a compartir els nostres orgullosos assoliments per a ajudar a la gent a viure millor.

Els anys 1980

 1980 Mark Hughes llança Herbalife al febrer de 1980. Venent el programa "original" de control de pes directament des del seu cotxe!

 1982

 Herbalife es torna internacional amb la expansió al Canadà i molt aviat seguiran dotzenes més de països. Mentrestant, les vendes ja depassen la marca dels $2 milions i segueixen creixent.

 1986

 Herbalife comença a cotitzar en la borsa de valors NASDAQ. Jim Rohn porta la seva inspiradora motivació a la Companyia, i dos nous sabors de Formula 1 Protein Drink són introduïts: Xocolata i Maduixa.

 1988

La companyia creix en l'àmbit internacional amb enorme velocitat, tant així que se celebren quatre Extravaganzas al voltant del món, incloent esdeveniments als Estats Units, el Regne Unit, Austràlia i Canadà.

Els anys 1990

1992

 Es llancen productes d'avantguarda... i les vendes mensuals es disparen de $3.1 milions a la impressionant quantitat de $21 milions de dòlars!

1994

 Mark Hughes crea la Fundació Família Herbalife, una beneficència dedicada a ajudar als nens en risc al voltant del món a contemplar un futur millor.

1996

 Herbalife arriba a la marca dels mil milions i ho celebra, en tant reubica la seva oficina matriu a una torre en Century City, Califòrnia.

 1998

 Es llancen 19 nous productes en la Extravaganza dels Estats Units a Orlando, Florida. Milers d'assistents ho aplaudeixen. Herbalife també va pagar els bons de producció més quantiosos fins aquell moment: $16 milions.

 2000 i més enllà

 2000

Herbalife celebra “20 Anys” amb una força de vendes de més de 1 milió de Distribuïdors independents comercialitzant més de 100 productes de Nutrició Interna i Externa® en 50 països.

2003

 Les vendes de Herbalife depassen els $1,800 milions i segueixen augmentant en 58 països al voltant del món. S'obre el Laboratori de Nutrició Cel·lular i Molecular Mark Hughes; al mateix temps els Consells Científic i Mèdic Consultor de Herbalife continuen amb el seu compromís cap a la qualitat, seguretat, investigació i desenvolupament científic i...encara més productes revolucionaris fan el seu debut!

Què segueix?

 Les emocionants possibilitats en el futur de Herbalife no tenen límit a mesura que col·lectivament transformem vides amb els nostres productes i oportunitat.

 Si vostè desitja saber més sobre oportunitats per a canviar la seva vida amb Herbalife, informi's sobre com compartir el nostre gratificant futur en aquest mateix moment.