www.Bienestar-Natural.com – Distribuidor Independiente Herbalife
Inicio - Bienestar-Natural.com Catálogo de Productos Herbalife Programas para el Control de Peso Herbalife Complementos Nutricionales Herbalife Productos para el Cuidado de la Piel

Cura de la PellherbalifeSkin Activator®
Daily Replenishing Cream

Pell amb Aspecte més Jove, Suau i Saludable. Aquesta avançada fórmula per a la cura de la pell està basada en una tecnologia revolucionària que funciona conjuntament amb la pell per a aconseguir que aquesta tingui un aspecte més jove. La producció de col·làgen i fibres d'elastina, que donen a la pell la seva fermesa i el seu to, disminueïx a mesura que envelleixes. El revolucionari complex de glucosamina que es troba en Skin Activator de Herbalife ajuda a restaurar el to i la fermesa de la pell i contribueïx a reduir l'aparició de línies fines. La poderosa, però suau, fórmula de Skin Activator ajuda a millorar la teva pell.

 

Skin Activator

Quantitat:
59,89herbalifeHerbal Aloe Soothing Gel
(Gel Hidratant)

Sense greix i de ràpida absorció, aquest gel hidratant suavitza les petites molèsties de la pell. 200ml. 


Herbal Aloe Soothing Gel
(Gel Hidratant)


Quantitat:


11,72 €herbalifeHerbal Aloe Soothing
Hand & Body Lotion
(loción corporal y de manos)

Lleugera i sense greix, aquesta loció corporal i de mans té una acció hidratante i suavitzant. De fàcil absorció, amb una fragancia fresca i suau. La manera amb que suavitza i hidrata la pell encanta tant a l'home com a la dona. 200m.

 

 

Herbal Aloe
Lotion


Quantitat:11,72 €herbalifeHerbal Aloe Body Wash
(Gel de Baño Suavizante Corporal)

Amb aquest gel aconseguiràs que la teva pell quedi hidratada i més neta. També fet d'Aloe de Fulla Sencera i altres ingredients naturals, el Gel de Bany Corporal d'Aloe està lleugerament perfumat i és excel·lent per a l'home i la dona. 400 ml.

 

Herbal Aloe
Body Wash

Quantitat:


17,30€herbalifeEl Sistema Normal a Sec NouriFusion

Bàsic, cura diària de la pell més seca El Sistema Normal a Sec NouriFusion™ amb Multivitaminas, és una senzilla rutina de bellesa que segueix tres senzills passos per a una pell d'aspecte saludable. El Sistema inclou Loción Netejadora NouriFusion™ amb Multivitaminas, Tònic i Hidratante amb FPS15 per a pells de Normal a Seques, en un còmode envàs.


El Sistema Normal a Sec NouriFusion


Quantitat:


61,24HerbalifeLoción Netejadora NouriFusion™

Dissol suaument impureses i brutícia Fabricada especialment per a pells de normal a seques, aquesta rica i suau loción netejadora retira el maquillatge, la brutícia i el greix.
La Loción Netejadora NouriFusion™ amb Multivitaminas- Normal a Seca conté ingredients botànics especials perquè la teva pell seca tingui una sensació de neteja i hidratació. 200ml

Loción Netejadora NouriFusion™
Normal a Seca

Quantitat:


18,64HerbalifeTònic Normal a Seca

Ajuda a tonificar sense ressecar. Aquest tònic lleuger i fresc refresca la pell i ajuda a eliminar l'excés de residus. El Tònic NouriFusion™ amb MultiVitaminas – Normal a Seca, elimina l'excés de brutícia, grassa i residus, obre els porus i deixa la pell amb una sensació d'hidratació i frescor.


Tònic Normal a Seca

Quantitat:


18,64herbalifeHidratante FPS15 NouriFusion™ con MultiVitaminas- Normal a Seca

Hidratante de dia amb protecció solar d'ampli espectre. Cuida correctament la teva pell amb aquesta cremosa i rica loción de dia enfortida amb protecció solar RAÏM/UVB FPS15- Normal a Seca que hidrata la teva pell perquè l'asseus suau i hidratada, a més protegeix diàriament el teu rostre de l'exposició normal al sol. 50ml.


Hidratante FPS15 NouriFusion
Normal a Seca


Quantitat:


23,97herbalifeSistema Normal a Gras NouriFusion™ amb Multivitaminas

Bàsic, cura diària de la pell més grassa El Sistema Normal a Gras NouriFusion™ amb Multivitaminas, és una senzilla rutina de bellesa que segueix tres senzills passos per a una pell d'aspecte saludable. El Sistema inclou Netejadora en Gel Espumoso, Tònic i Hidratante amb FPS15 per a pells de Normal a Greixos, en un còmode envàs.


Sistema Normal a Gras

Quantitat:


61,24HerbalifeNetejadora Gel en Escumeja NouriFusion™ amb Multivitaminas- Normal a Gras

Neta i elimina l'excés de greix. Aquesta lleugera netejadora en gel espumoso ajuda a millorar la teixidura de la pell mentre la neta i elimina el maquillatge, brutícia i grassa. Netejadora en Gel Espumoso NouriFusion™ amb Multivitaminas- Normal a Greix combat el greix de la pell sense sabotejar la barrera d'hidratació protectora de la mateixa. 200ml.


Netejadora Gel en Escumeja NouriFusion™

Quantitat:


18,64HerbalifeTònic NouriFusion™ amb MultiVitaminas

Ajuda a controlar les lluentors grasses. El tònic lleuger i refrescant ajuda a eliminés l'excés de residus mentre controla la lluentor grassa. El Tònic NouriFusion™ amb MultiVitaminas- Normal a Grassa ajuda a millorar la teixidura de la pell, tonifica i reafirma, deixant la pell amb sensació de neteja, revitalitzada i sense greix. 200ml.


Tònic NouriFusion™ amb MultiVitaminas

Quantitat:


18,64herbalifeHidratante FPS15 NouriFusion™ Normal a Gras

Hidratante Lleugera de dia, protegeix i controla les lluentors. Aquesta hidratante lleugera hidrata i protegeix la pell sense afegir grassa. La Hidratante FPS15 NouriFusion™ amb MultiVitaminas- Normal a Gras hidrata on ho necessites i oferix una protecció solar RAÏM/UVB contra l'exposició diària al sol. 50ml.


Hidratante FPS15 NouriFusion™ Normal a Gras

Quantitat:23,97
herbalife
Gel Gel Contorn d'Ulls NouriFusion™ amb MultiVitaminas

Ajuda a reduir la hinchazón de sota els ulls. Desperta els teus ulls amb el Gel Contorn d'Ulls NouriFusion™ amb MultiVitaminas. La hinchazón i zones fosques de sota els ulls formen part del passat amb l'ús del Gel Contorn d'Ulls NouriFusion™ amb MultiVitaminas. No vives amb aquesta aparença de cansament per més temps! el Gel Contorn d'Ulls NouriFusion™ amb MultiVitaminas pugues aplicar-se sobre el maquillatge i oferir una lleugera hidratació a qualsevol hora del dia. 15ml.


Gel Contorn d'Ulls NouriFusion™

Quantitat:


29,24herbalifeCrema Contorn d'Ulls NouriFusion™

Rica hidratació per a la delicada pell dels ulls. Crema Contorn d'Ulls NouriFusion™ amb MultiVitaminas suavitza i hidrata la delicada pell d'al voltant dels ulls. Utilitzada diàriament, aquesta rica i emoliente crema contorn d'ulls ajuda a millorar l'aparença de fines línies arrugues, un dels primers signes d'envelliment. 15ml.


Crema Contorn d'Ulls NouriFusion™

Quantitat:29,24herbalife
Crema de Nit NouriFusion™

Les cèl·lules de la pell es reemplacen asimismas més ràpid que cap altra cèl·lula del cos i realitzen el seu autoreparación especialment a la nit. La Crema de Nit NouriFusion™ amb MultiVitaminas conté nutrientes que el teu cos necessita per a ajudar a emergir les cèl·lules seques de la superfície. Teixidura rica encara que lleugera, la Crema de Nit NouriFusion™ amb MultiVitaminas ofereix a la pell hidratació a llarg termini. Aplica-la cada nit i clareja amb una pell suau i flexible cada matí. 50ml.


Crema de Nit NouriFusion™

Quantitat:45,49herbalife
Mascarilla Purificante NouriFusion™
amb MultiVitaminas

Neta i absorbeix les impureses que deixen la pell mat La Mascarilla Purificante NouriFusion™ amb MultiVitaminas retira l'excés de greix de la pell deixant-la neta, clara i revitalitzada millorant la teixidura, el to i la fermesa. Combinant els millors ingredients de la ciència i naturalesa, la Mascarilla Purificante NouriFusion™ amb MultiVitaminas neta la teva pell suaument de manera efectiva 125ml.


Mascarilla Purificante NouriFusion™


Quantitat:26,61herbalife
Mascarilla Hidratante NouriFusion™
amb MultiVitaminas

Profunda hidratació per a una pell seca. Reduïx l'aspecte de pell seca i escatada amb la rica i luxosa Mascarilla Hidratante NouriFusion™ amb MultiVitaminas. La seva lleugera i batuda teixidura fa que sigui divertit utilitzar-la. Aplica la Mascarilla Hidratante NouriFusion™ amb MultiVitaminas de dues a tres vegades a la setmana per a suavitzar i hidratar la pell seca. 125ml.


Mascarilla Hidratante NouriFusion™

Quantitat:26,61herbalife
Exfoliante NouriFusion™ amb Multivitaminas

Elimina suaument la pell seca, mat i aspra. La Exfoliante NouriFusion™ amb Multivitaminas ajuda a aconseguir una pell més saludable i vibrant. La exfoliación ajuda a eliminar les cèl·lules mortes de la pell que poden donar lloc a una pell d'aspecte apagat. La Exfoliante NouriFusion™ amb Multivitaminas rebutja les cèl·lules mortes suau però fermament, permetent emergir a la pell nova. 100ml.


Exfoliante NouriFusion™

Quantitat:


26,61herbalife
Herbal Aloe Soothing
Cleansing Bars
( Pastilles de Sabó )

Aquestes pastilles de sabó, no solament suavitzen la teva pell, sinó que netegen amb suavitat i eficàcia. Són ideals per a rentar-se, banyar-se i dutxar-se i la seva agradable i fresca aroma és adequat per a l'home i la dona. pastilles de 100 g.


Herbal Aloe Bars

Quantitat:


7,80€herbalifeBody Buffing Scrub
(Loción Exfoliante Corporal)

Faci's càrrec de les zones problema del seu cos com els malucs i cuixes ajudant a minimitzar l'aparença de la pell amb hoyuelos amb aquest avançat abordaje de dos passos. Bodi Buffing Scrub amb jojoba ajuda a exfoliar i retornar tersura a la pell aspra. Bodi Contouring Creme, amb gingko i àcids fruiters ajuda a augmentar la fermesa de la pell.

 

Body Buffing Scrub

Quantitat:


18,51€herbalife
Body Contouring Crème
(Crema Reafirmante Corporal)  


Duo afirmante de la pell per a minimitzar l'aparença de la pell amb hoyuelos. Benefícios Claus: Ajuda a reduir l'aparença de la pell amb hoyuelos. Millora la teixidura i el to de la pell.Body Contouring Crème


Quantitat:


30,33€herbalifeRadiant C™ Netejadora Exfoliante d'Ús Diari

Una netejadora exfoliante amb vitamina C que revitalitza la pell. Feix que la teva rutina de neteja arribi a una nova dimensió amb la Netejadora Facial Diària de Radiant C™. Aquest gel amb fragancia de cítrics conté gotes de jojoba/cera d'abelles que eliminen la brutícia, dejanto la teva pell radiant i clara. Amb vitamina C que ajuda a suavitzar la pell i amb ylang ylang per a ajudar a suavitzar i hidratar la pell, la Netejadora Facial Diària de Radiant C™ et proporciona una sensació radiant i saludable!Radiant C™ Netejadora Exfoliante

Quantitat:


25,56€herbalifeRadiant C™ Loción Corporal amb SPF 15.

Hidratació i protecció per a una pell més bonica. Dues coses poden alterar l'aparença de la teva pell - la falta d'hidratació i els efectes derivats d'una exposició excessiva al sol. La Loción Corporal FPS 15 de Radiant C™ és l'antídot ideal per a combatre ambdues. Inclou un factor de protecció solar 15 per a ajudar a blindar la pell contra els llamps RAÏM i UVB tan perjudicials, i conté vitamina C per a una protecció extra. La fórmula lleugera s'absorbeix ràpidament para hidratar i deixar la pell més suau i més radiant!


Loción Corporal amb SPF 15.

Quantitat:


35,27€herbalifeRadiant C™ Daily Skin Booster

El nou Daily Skin Booster de Radiant C allibera el poder antioxidant de la vitamina C directament en la teva pell per a una aparença més saludable, suau i radiant. Aquesta fórmula de gel en crema millora visiblement la teixidura de la pell i ajuda a brillar la pell amb aspecte cansat i mat. Aplica aquest producte extremadament efectiu com base de maquillatge per a ajudar a minimitzar els efectes potencials de les influències externes.


Radiant C™ Daily Skin Booster

Quantitat:


35,47€


herbalifeRadiant C™ Face Quencher

Sent una ràfega vigorizante que refreda i refresca la teva pell ‘assedegada'. Tancar els ulls i polvoritzar lleugerament sobre la cara, mantenint el flascó a una distància aproximada de 4 cm de la pell. Per a aconseguir una pell radiant i amb aspecte saludable, utilitza'l sempre que notis la teva cara seca, tibant i amb aspecte cansat - o per a un "despertar" a la tarda. No afectarà al maquillatge i t'ajudarà a mantenir-lo durant més temps.

 

Radiant C™ Face Quencher

Quantitat:


10,59€


Distribuidor Independiente Herbalife